Klantbetekenis

Sales vanuit je Hart® verbetert de commerciële prestaties van organisaties door zich te richten op het individu dat in elke situatie trouw mag blijven aan zichzelf. Het is onze missie om de innerlijke motivatie van mensen te laten floreren; juist ook binnen een organisatie. Door mensen uit hun rol te halen en in hun kracht te zetten, kunnen ze werkelijk betekenis geven aan relaties.

Eindelijk! Geen technieken, geen theorieën en geen structuren die bepalen wat je wanneer moet doen en zeggen. De Sales vanuit je Hart trainers zijn wars van voorgeprogrammeerde scripts. Simpelweg omdat het verkopers niet beter maakt.

Wij geloven namelijk dat iemand pas echt tot een betere prestatie kan komen als hij vanuit zijn eigen persoon contact maakt met zijn (potentiële) klant, van mens tot mens.

Dat vergt lef. Want ineens is niet de opgelegde structuur, maar ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gesprek en de uitkomst. Door je eigen kracht te laten zien, door je kwetsbaar op te durven stellen en door oprechte aandacht te geven, kun je de klant aan jezelf en de organisatie binden. Dat klinkt logisch, maar blijkt in de praktijk best lastig. Allerlei overtuigingen en aangeleerde gedragingen staan ons in de weg.

Het doel van Sales vanuit je Hart is dan ook om de muren af te breken en vanuit wederzijds respect en vertrouwen een betekenisvolle verbinding aan te gaan.

Dat is niet wollig, zoet of lieflijk. Het is juist zeer doelgericht en uiterst effectief. In alles wat we doen zijn we scherp, confronterend en dynamisch. Zodat deelnemers dichter bij hun primaire gedrag komen en meer authentiek gaan reageren. Door niet als ‘verkoper’, maar als persoon te handelen, vergroot je namelijk de kans dat de klant met jou in zee gaat. Wij laten u zien en beleven dat sales van en voor iedereen is; zowel voor profit- als voor non-profitorganisaties.

Sales vanuit je Hart is een verrijking voor de pro’s en een verademing voor de anti’s!