BNR Podcast – 08-10-2017

Sydney Brouwer gaat in gesprek met Richard van Kray, die hij aankondigt als “dé sales expert van Nederland”. Deze twee podiumdieren delen een duurzame kijk op klanten. Sydney vanuit marketing en customer experience en Richard vanuit acquisitie en klantenbinding. Want een goede relatie tot stand brengen kun je vanaf het eerste moment doen, als je durft over je eigen target en de transactie heen te kijken. In 30 minuten sparren zij over hoe je die ommezwaai maakt: humorvol, scherp en heel leerzaam.

Quality Bookings Salestips – 07-10-2017

Wat is de kern van Klantbetekenis? Wat is de essentie van Sales vanuit je Hart? Aan de hand van een sprekend voorbeeld met zijn oma in de hoofdrol legt Richard, in minder dan twee minuten, uit wat de basis is van de Sales vanuit Je Hart filosofie. Een korte preview van wat je te wachten staat als Richard het podium betreed.

De Wereld van de Ondernemer – 05-10-2017

Wil jij echt van betekenis zijn, voor de klant én voor jezelf? Bekijk dan drie sales tips van Richard van Kray.

Bookchat Managementboek.nl – 01-10-2017

Na de feestelijke lancering in juni 2017 bestormde ons boek ‘Sales vanuit je Hart’ de ranglijsten. Boven verwachting stond dit debuut met de zo controversiële titel, ruim drie weken op nummer 1 bij Managementboek.nl. Genoeg reden om Richard te interviewen in een Bookchat. Kort en pakkend vertelt hij wat deze filosofie zo vernieuwend en aantrekkelijk maakt.

Podcast Hiske New Business Radio – 11-05-2017

Hiske is te gast bij New Business Radio. Hiske Gude is eigenaar van Character Sales, trainer bij Sales vanuit je Hart en coauteur van het gelijknamige boek. De term “Sales vanuit je hart” is een bewust gekozen contrast. Het concept van sales wordt meestal geassocieerd met gedrevenheid, ambitie, technieken en trucs, maar niet met authenticiteit.

Luister de podcast hier!

Interview Hiske bij Jacqueline Zuidweg – 08-12-2016

Luister het gesprek tijdens de uitzending op deze plek!


Artikel Sprout – februari 2016

Download het hele artikel hier!


Interview FD 19-12-2015

Lees het volledige artikel hier!


Interview NRC Carrière – 15-11-2015